dijous, 4 de novembre del 2010

BLOC-Compromís per Petrer elegirà el cap de llista per a les pròximes eleccions municipals a finals del mes de novembre


David Navarro, secretari local del BLOC-Compromís per Petrer, ha informat als mitjans de comunicació que la seua formació elegirà, en la pròxima assemblea del col·lectiu local, al cap de llista per a les eleccions municipals del pròxim 22 de maig de 2011. Aquesta assemblea tindrà lloc el pròxim dilluns 29 de novembre i, a més de l'elecció del número u de la llista municipal, hi quedaran establits els criteris per a l'elaboració del programa electoral.

Navarro ha explicat la línia de treball que seguiran a partir d'eixe moment manifestant que “una vegada elegit el cap de llista de forma democràtica, a través de l'assemblea del col·lectiu local, començarem a treballar fermament, mitjançant comissions internes, en l'elaboració d'un programa electoral equilibrat d'acord amb les necessitats i demandes de Petrer, que en fonamente el compromís amb l'ecologia, un urbanisme sostenible, un suport major per als col·lectius desafavorits, així com la creació i el foment del treball mitjançant una aposta forta per tots els nivells educatius: infantil, primària, secundària, batxillerat, FP i universitat”. Sobre la resta d'integrants de la llista electoral, David Navarro ha indicat que “serà un grup generalment jove que aportarà idees renovades a la nostra formació. No obstant això, considerem prioritària l'elecció del nostre candidat i les directrius electorals que marcaran el nostre programa. Una vegada concretats ambdós aspectes, treballarem per una llista electoral en què les dones tindran un protagonisme destacat”.

Per últim, el secretari local de BLOC-Compromís per Petrer no ha volgut desvetllar els possibles candidats o candidates per a encapçalar la llista d'aquesta formació i ha conclòs que “cal ser prudents i cautes amb aquest assumpte. Com a màxim responsable del BLOC de Petrer, estic tranquil i segur que la candidata o el candidat elegit, junt amb el conjunt de la llista electoral, sabrà afrontar dignament i sense complexos la campanya i les pròximes eleccions municipals”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada