diumenge, 3 d’octubre del 2010

BLOC-Compromís per Petrer qualifica de «salvatjada» la tala d'arbres duta a terme en la remodelació de la plaça Sant Crispí

Miquel Campello, portaveu de BLOC-Compromís per Petrer ha manifestat als mitjans de comunicació el seu malestar per la tala d'alguns arbres duta a terme en la remodelació de la plaça Sant Crispí, en ple centre urbà de la ciutat.

En paraules de Campello «és una autèntica salvatjada la tala d'uns arbres amb més de 40 anys de vida en una zona on l'ombra és necessària per a l'esplai de xiquetes i xiquets i el descans dels nostres majors». Pel que fa als comentaris que justificaven la tala perquè les arrels d'estos arbres estaven afectant tant el terra de la plaça com la infraestructura d'alguna casa dels voltants, el portaveu del BLOC ha afegit que «estem segurs que podien haver optat per estudiar altres alternatives abans de tallar el problema de soca-rel, mai millor dit. És curiós, a més, veure el plànol del projecte i observar que substituiran els arbres talats per d'altres de la mateixa espècie, de manera que en uns 30 anys tindrem exactament el mateix problema».

A més, el portaveu d'esta formació ha criticat la forma d'actuar de l'equip de govern del Partit Popular a l'acte d'inauguració de les obres d'esta remodelació manifestant que «una vegada més, s'han donat un bany de masses amb el catering organitzat per a tots els que s'acostaren a contemplar l'acte. En este sentit, encara que el PP sempre s'excusa dient que els serveis de catering corren a càrrec de l'empresa adjudicatària de les obres, es tracta d'uns diners que normalment l'empresa contractada contempla dins del seu pressupost. Hem vist parlat amb alguns veïns indignats i, fins i tot, amb llàgrimes als ulls mentre contemplaven la trista estampa a la seua plaça de sempre i crec que l'equip de govern hauria de tenir un poc més de consideració en estes circumstàncies, sobretot a causa de la situació de crisis que molts veïns i veïnes estan patint i pels mateixos sentiments de les persones».

Per últim, Campello també ha volgut fer referència a la mida, al seu parer desmesurada, de la tanca publicitària que anunciava el projecte, el cost del qual serà de 600.000 € i està finançat pel 'Pla Confiança' de la Generalitat, indicant que «no és necessari col·locar una tanca que és quasi més gran que la plaça mateixa per a anunciar l'execució d'unes obres que, d'altra banda, creiem necessàries, però no de la forma que de moment s'estan duent a terme. El PP hauria de preocupar-se menys de fer este tipus d'accions de propagandístiques i promocionals del 'Pla Confiança' del Sr. Camps i més de treballar per la ciutadania des de la humilitat i l'austeritat».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada