dijous, 21 d’octubre del 2010

BLOC-Compromís per Petrer tem la tala d'alguns arbres més abans de la finalització de les obres a la plaça San Crispín


Davant la falta d'arguments per part dels representants del govern local del PP degut a les crítiques realitzades pel BLOC-Compromís per Petrer, les quals es van produir a causa de la tala d'alguns arbres duta a terme durant l'inici de les obres de la plaça Sant Crispi, Miquel Campello, portaveu d'esta formació, després de visitar la zona i comprovar l'estat actual que presenten les obres, ha mostrat el seu temor sobre la possible tala d'algun exemplar més indicant que "després d'obsevar la poca protecció i les nul·les cures cap als exemplars que, de moment, s'han salvat de la tala, no ens estranyaria gens la tala d'algun arbre més abans de la finalització de les obres a la plaça. Al pla del projecte, que fou entregat als veïns i veïnes el dia de la inauguració de les obres, ja s'observen irregularitats sobre les espècies a talar i les espècies a protegir. A açò, hem de sumar els arguments improvisats que va donar l'equip de govern en el seu moment, justificant que estaven malalts i que la seua vida natural era eixa, afirmacions que en cap moment han sigut recolzades per un informe que així ho acredite".

Per això, Campello insta als responsables municipals del PP que es pronuncien sobre les vertaderes intencions del seu equip de govern quant a l'execució del projecte, manifestant que "en les obres remodelació d'esta plaça, sembla ser que al PP solament li preocupa el ciment i la rajola, i amb l'excusa de fer una zona amb major accessibilitat, han segat arbres quasi cinquantenaris. De la mateixa manera, aquells que encara estan en peu, poden córrer la mateixa sort, ja que el govern municipal quasi sempre argumenta la reposició dels arbres talats per espècies autòctones. Per estes raons, tant la nostra formació com bona part de les veïnes i veïns indignats, agrairíem que l'Ajuntament es pronunciara sense embuts sobre les obres i actuacions que realment van a dur-se a terme".

Per últim, el BLOC-Compromís per Petrer ha sol·licitat al PP "una gestió clara i transparent, sobretot quan parlem de projectes d'esta magnitud, el pressupost del qual ascendeix a la brutal quantitat de 600.000.- Euros".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada