dilluns, 14 de febrer del 2011

David Navarro (BLOC de PETRER): “El PP insulta els estudiants de Petrer quan es reuneix amb alts càrrecs sense haver-se preocupat mai pels problemes dels joves petrerins”


David Navarro Fernández, cap de llista del BLOC de PETRER, ha mostrat el malestar d'esta formació política per l'anunci del PP de la pròxima reunió amb Jesús Marín, director general d'Universitats. Segons ha declarat Navarro, “com a BLOC de PETRER, creiem que el PP insulta els estudiants de Petrer quan es reuneix amb alts càrrecs sense haver-se preocupat mai pels problemes dels joves petrerins”. A més, el representant del BLOC ha afegit que “encara que la universitat siga aliena a les competències municipals, és un tema molt important perquè la formació és un aspecte clau per al futur del nostre poble”.

El candidat del BLOC ha repassat una sèrie de qüestions en matèria d'universitats, que afecten centenars de joves petrerines i petrerins i les seues famílies, sobre les quals el PP local ha mostrat un desinterés total. “La Generalitat ha reduït les subvencions al transport universitari en un 35 % (de 800.000 € a 520.000 €) i ens hem quedat sense autobús a Elx i Sant Joan. El PP apuja les taxes de matrícula per damunt de l'IPC, redueix i retarda el pagament de les beques. A més, és responsable de l'augment descontrolat del preu dels màsters oficials i de l'asfíxia econòmica de les universitats públiques valencianes”.

Navarro ha criticat l'excusa típica de “no hi ha diners” perquè “el PP té diners per a la Fórmula 1 i per a les corrupteles dels casos Fabra, Gürtel i Brugal, però no per a l'educació dels joves”. El cap de llista del BLOC de Petrer també s'ha mostrat sorprès en saber que els populars volen plantejar a Jesús Marín qüestions com ara l'escola d'oficis o l'escola d'adults, ja que “estos temes no són competència de la Direcció General d'Universitats; ens preguntem si el PP local desconeix l'estructura de l'administració autonòmica que governen des de fa 15 anys”.

Així mateix, Navarro ha aprofitat per a recordar una sèrie de problemes greus de l'educació a Petrer que el PP s'ha mostrat incapaç de solucionar i el BLOC inclourà en el programa electoral municipal, com ara l'escassa oferta d'estudis de Formació Professional, la falta d'Escola Oficial d'Idiomes a la nostra localitat, les reformes pendents a l'IES Azorín i el CP Virrei Poveda o la despesa que suposa per a les famílies l'adquisició de materials i llibres de text, així com la falta de places en escoles infantils públiques de 0 a 3 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada