dilluns, 13 d’octubre del 2014

BLOC-Compromís ajorna l'Assemblea de la "Paga Extra Solidària"

- versió valencià -
El Grup Municipal BLOC-Coalició Compromís a l'Ajuntament de Petrer ha comunicat l'ajornament sine die de l'Assemblea de la "Paga Extra Solidària" prevista per al pròxim divendres 17 d'octubre a les 19:30 hores al Centre Municipal "Les Ceràmiques". El motiu de l'ajornament és la visita a Elda i Petrer de Florent Marcellesi, número 2 de la candidatura "Primavera Europea", que inclourà un acte públic a la seu de Compromís a Elda (c/ Juan Carlos I, 99) a les 19h.
«Quan vam convocar l'Assemblea de la "Paga Extra Solidària" desconeixíem que este mateix dia 17 d'octubre Marcellesi anava a visitar la nostra comarca. Una vegada confirmat l'acte a Elda hem considerat més oportú ajornar l'Assemblea prevista a Petrer per tal d'evitar la coincidència a la mateixa hora d'ambdós activitats. El col·loqui amb Florent Marcellesi serà de gran interés, ja que explicarà el seu treball al Parlament Europeu junt amb el nostre eurodiputat Jordi Sebastià (Compromís) dins del Grup Parlamentari de Els Verds / Aliança Lliure Europea. A més, el mateix Marcellesi passarà a ser diputat a l'octubre de 2016 en virtut de la "rotació" prevista al pacte electoral de la coalició Primavera Europea», ha explicat David Navarro, regidor i portaveu de BLOC-Compromís a Petrer.
La nova data per a l'Assemblea de la "Paga Extra Solidària" es donarà a conéixer pròximament, segons que ha informat Navarro. L'edil valencianista també ha recordat que fins a la celebració de l'Assemblea continua obert el termini de presentació de projectes que opten a finançar-se amb els 1.687 € corresponents a la paga extra del mes de juny del regidor i del secretari del grup municipal; les propostes es poden fer arribar al correu electrònic bloc@petrer.es o de forma presencial a l'oficina de BLOC-Compromís a l'Ajuntament de Petrer.

- versión castellano -
BLOC-Compromís aplaza la Asamblea de la "Paga Extra Solidaria"
El Grupo Municipal BLOC-Coalició Compromís en el Ayuntamiento de Petrer ha comunicado el aplazamiento sine die de la Asamblea de la "Paga Extra Solidaria" prevista para el próximo viernes 17 de octubre a las 19.30 horas en el Centro Municipal "Las Cerámicas". El motivo del aplazamiento es la visita a Elda y Petrer de Florent Marcellesi, número 2 de la candidatura "Primavera Europea", que incluirá un acto público en la sede de Compromís en Elda (c/ Juan Carlos I, 99) a las 19h.
«Cuando convocamos la Asamblea de la "Paga Extra Solidaria" desconocíamos que este mismo día 17 de octubre Marcellesi iba a visitar nuestra comarca. Una vez confirmado el acto en Elda hemos considerado más oportuno aplazar la Asamblea prevista en Petrer para evitar la coincidencia a la misma hora de ambas actividades. El coloquio con Florent Marcellesi será de gran interés, ya que explicará su trabajo en el Parlamento Europeo junto a nuestro eurodiputado Jordi Sebastià (Compromís) dentro del Grupo Parlamentario de Los Verdes / Alianza Libre Europea. Además, el propio Marcellesi pasará a ser diputado en octubre de 2016 en virtud de la "rotación" prevista en el pacto electoral de la coalición Primavera Europea», ha explicado David Navarro, concejal y portavoz de BLOC-Compromís en Petrer.
La nueva fecha para la Asamblea de la "Paga Extra Solidaria" se dará a conocer próximamente, según ha informado Navarro. El edil valencianista también ha recordado que hasta la celebración de la Asamblea sigue abierto el plazo de presentación de proyectos que opten a financiarse con los 1.687 € correspondientes a la paga extra del mes de junio del concejal y del secretario del grupo municipal; las propuestas se pueden hacer llegar al correo electrónico bloc@petrer.es o de forma presencial en la oficina de BLOC-Compromís en el Ayuntamiento de Petrer.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada