dilluns, 28 de març del 2011

El BLOC-Compromís per Petrer va presentar la seua candidatura en el Forn Cultural

Vora un centenar de persones es van donar cita el diumenge 27 de març a les 12 del migdia en el Forn Cultural per a presenciar la presentació oficial de la candidatura del BLOC-Compromís per Petrer a les eleccions municipals. L'acte, va servir per a donar a conéixer la llista completa que concorrerà als pròxims comicis electorals del 22 de maig, la qual detallem a continuació:

1. David Navarro Fernández
2. Miquel Campello Sanxis
3. Ángela Varea Rico
4. Javier Buendia Navarro
5. Mercedes Alba Román
6. Enric Navarro Campello
7. Eloïsa Labrador López
8. Iván Villora Carrizo
9. Elia Román Castillo
10. Juan Miguel Férnandez López
11. Carmen Sanchiz Maestre
12. Ernest Brotons Martínez
13. Cristina Vicedo Ballester
14. Francisco José Navarro Fernández
15. Tatiana Navarro Gimeno
16. David Sellés Monteagudo
17. Marta Planelles García
18. Adrià Navarro Sáez
19. María Salud Maestre Juan
20. Brauli Montoya Abat
21. Reme Millà Poveda

Després de la presentació, el candidat de la formació progressista, David Navarro, es va dirigir al públic assistent per a agrair a tots els candidats i candidates de la llista l'esforç i la il·lusió que han dipositat en este projecte, el qual considera "molt obert quant a ideologia, ja que molts dels candidats no són militants del partit i no combreguen al 100% amb les idees del BLOC, encara que tots ells tenen una clara tendència progressista i un ferm compromís amb millorar l'actual situació de Petrer". Navarro, durant el seu discurs, va destacar que "esta candidatura naix d'un grup de joves que han vist la necessitat de cobrir totes les carències que ha mostrat el PP durant la legislatura, com el poc compromís amb els servicis públics, la falta d'inversions en educació i sanitat, l'escàs impuls de la cultura local i l'absència de creació d'ocupació, maquillada amb l'autopropagandisme de l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Social de Petrer". Per això, Navarro proposa al BLOC com una clara alternativa, ja que la formació que lidera basa el seu programa des d'un punt de vista clarament social, afegint que "la participació ciutadana ha de ser una ferramenta protagonista en la gestió municipal, així com la potenciació dels servicis públics, la creació d'ocupació des del suport a les PIMES, el foment d'un urbanisme sostenible i el compromís amb els sectors socials més desafavorits".
A l'acte, també va acudir el secretari comarcal del BLOC, Víctor Cremades, per a mostrar el seu suport a la candidatura i va reconéixer estar "gratament sorprés per la joventut d'esta llista, la qual está perfectamente combinada amb pinzellades d'experiència en els diversos àmbits socials" en referencia a la resta de candidats de major edat. Per al representant comarcal "Petrer és un referent en tota la comarca i per això l'Executiva Nacional del BLOC ha dipositat tota la seua confiança en esta llista, perquè creem que Petrer és clau per al desenvolupament del nostre projecte en les comarques del sud del territori valencià. El BLOC ja té representació en altres dos importants poblacions del Vinalopó, com són El Pinós i Novelda. Per tant, Petrer és de les poques poblacions on encara no estem presents en el consistori municipal".
Una vegada finalitzada la presentació, el BLOC-Compromís per Petrer va oferir a tots els assistents un vi d'honor que va servir per a clausurar l'acte.
Cerca de un centenar de personas se dieron cita el domingo 27 de marzo a las 12 del mediodía en el Forn Cultural para presenciar la presentación oficial de la candidatura del BLOC-Compromís per Petrer a las elecciones municipales. El acto, sirvió para dar a conocer la lista completa que concurrirá a los próximos comicios electorales del 22 de mayo, la cual se detalla a continuación:


1. David Navarro Fernández
2. Miquel Campello Sanxis
3. Ángela Varea Rico
4. Javier Buendia Navarro
5. Mercedes Alba Román
6. Enric Navarro Campello
7. Eloïsa Labrador López
8. Iván Villora Carrizo
9. Elia Román Castillo
10. Juan Miguel Férnandez López
11. Carmen Sanchiz Maestre
12. Ernest Brotons Martínez
13. Cristina Vicedo Ballester
14. Francisco José Navarro Fernández
15. Tatiana Navarro Gimeno
16. David Sellés Monteagudo
17. Marta Planelles García
18. Adrià Navarro Sáez
19. María Salud Maestre Juan
20. Brauli Montoya Abat
21. Reme Millà Poveda


Tras dicha presentación, el candidato de la formación progresista, David Navarro, se dirigió al público asistente para agradecer a todos los candidatos y candidatas de la lista el esfuerzo y la ilusión que han depositado en este proyecto, el cual considera "muy abierto en cuanto a ideología se refiere, pues muchos de los candidatos no son militantes del partido y no comulgan al 100% con las ideas del BLOC, aunque todos ellos tienen una clara tendencia progresista y un firme compromiso con mejorar la actual situación de Petrer". Navarro, durante su discurso, destacó que "esta candidatura nace de un grupo de jóvenes que han visto la necesidad de cubrir todas las carencias que ha mostrado el PP durante la legislatura, como el poco compromiso con los servicios públicos, la falta de inversiones en educación y sanidad, el escaso impulso de la cultura local y la ausencia de creación de empleo, maquillada con el autopropagandismo de la Agencia de Desarrollo Económico y Social de Petrer". Por ello, Navarro propone al BLOC como una clara alternativa, pues la formación que lidera basa su programa desde un punto de vista claramente social, añadiendo que "la participación ciudadana debe ser una herramienta protagonista en la gestión municipal, así como la potenciación de los servicios públicos, la creación de empleo desde el respaldo a las PYMES, el fomento de un urbanismo sostenible y el compromiso con los sectores sociales mas desfavorecidos".
Al acto, también acudió el secretario comarcal del BLOC, Víctor Cremades, para mostrar su apoyo a la candidatura y reconoció estar "gratamente sorprendido por la juventud de esta lista, la cual está perfectamente combinada con serios tintes de experiencia en los distintos ámbitos sociales" en referencia al resto de candidatos de mayor edad. Para el representante comarcal "Petrer es un referente en toda la comarca y por ello la Ejecutiva Nacional del BLOC ha depositado toda su confianza en esta lista, porque creemos que Petrer es clave para el desarrollo de nuestro proyecto en las comarcas del sur del territorio valenciano. El BLOC ya tiene representación en otras dos importantes poblaciones del Vinalopó, como son El Pinós y Novelda. Por tanto, Petrer es de las pocas poblaciones donde todavía no estamos presentes en el consistorio municipal".
Al término de la presentación, el BLOC-Compromís per Petrer ofreció a todos los asistentes un vino de honor que sirvió para clausurar el acto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada