dilluns, 26 de desembre del 2011

Carta del portaveu del BLOC-Compromís per Petrer, David Navarro, als Reis Mags de l'Orient

 Benvolguda presidenta o benvolgut president de la República Màgica de l'Orient,
Sé que estic incomplint la norma d'escriure als Reis Mags de l'Orient: el BLOC és un partit republicà perquè creiem que totes les persones han de tenir els mateixos drets i la monarquia és l'expressió màxima de la desigualtat. No obstant això, permeteu-me començar estes línies amb un desig relatiu a la monarquia. Desitge que els periodistes siguen valents i continuen informant-nos sobre els negocis estranys d'Urdangarín (i família). Compte amb el senyor Iñaki, que no actua a soles! Per a les seues corrupteles ha comptat amb la complicitat dels governs valencià i balear del Partit Popular.
Per a l'any nou 2012 us demanem un altre desig des del BLOC. No volem un regal per a nosaltres, sinó per a la gent del PP que ens governa. Per favor, la nit del 5 de gener deixeu a les cases dels polítics conservadors de Petrer, i de tot el país, manuals sobre com governar de forma democràtica, honrada i transparent. Amb una miqueta de sort, els nostres governants del Partit Popular llegiran els llibres i aprendran lliçons molt interessants.
Si això passa, evitarem que desagradables successos que estem vivint es repetisquen en el futur. Vinga, no perdem l'esperança! Esperem que Camps siga l'últim president que ens fa sentir vergonya als valencians i valencianes quan el veiem al tribunal acusat de corrupció. I més important encara, creuem els dits perquè eixos diners públics que fins ara han anat a l'Institut Nóos d'Urdangarín, a pagar 15.000.000 € a Santiago Calatrava per una maqueta, a la Fórmula 1, a Terra Mítica i a espectacles per l'estil canvien de direcció. Esperem que els nostres governants del PP estiguen més inspirats i els destinen a l'educació, a la sanitat, a l'aplicació de la Llei de Dependència, etc. Encara tinc l'esperança de veure un CP Virrei Poveda lliure d'aules prefabricades; eixes aules prefabricades on molts xiquets passen fred a l'hivern i calor a l'estiu.
Per descomptat, espere que el PP de Petrer també aprenga la lliçó del vostre llibre. Perquè al nostre poble necessitem més transparència en l'assumpte de les cases-cova, més participació ciutadana en totes les decisions, més respecte per la pluralitat de la nostra societat i més solidaritat amb tota la gent necessitada en els temps de crisi que vivim. Des del BLOC predicarem amb l'exemple perquè necessitem situar la solidaritat com a valor central de la política... la dreta local fara el mateix?

David Navarro i Fernández
Portaveu Grup Municipal BLOC-Compromís

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada