dimecres, 20 de juny del 2012

El BLOC-Compromís celebra este divendres 22 de juny l'Assemblea del “18% Solidari”


- versió valencià -
El secretari local del BLOC-Compromís per Petrer, Miquel Campelllo, ha recordat a les ciutadanes i els ciutadans de Petrer que “este divendres que 22 de juny, a les 17 hores, en el Centre Municipal Les Ceràmiques, se celebrarà la segona edició de l'Assemblea Oberta per a decidir a què es destina el 18% solidari de les retribucions del Grup Municipal del BLOC-Compromís corresponents a les nòmines dels mesos de febrer a maig”, que equivalen a 1.100 €.
De la mateixa manera que va ocórrer en la primera edició, totes les persones que assistisquen a l'Assemblea Oberta podran votar, assignant 1, 3 i 5 punts a aquelles tres propostes que consideren de major interés social. La més votada rebrà l'assignació econòmica corresponent.
De moment, sis són els col·lectius que han presentat la seua candidatura per a optar a l'aportació del “18% Solidari”:
- Associació d'Amics del Poble Sahrauí.
- Associació de Familiars de Malalts Mentals d'Elda, Petrer i Comarca.
- Associació de Discapacitats i Malalties Estranyes “SENSE BARRERES”.
- Col·lectiu de Projectes d'Agrícultura Ecològica “MANOS A LA TIERRA”.
- Organització “RUMBO A GAZA”.
- Centre Atenció Integral de Discapacitats “COCEMFE”.
Per últim, des del BLOC-Compromís, “esperem la máxima participació per part de la ciutadania de Petrer, ja que, a banda de mostrar un gest solidari cap als col·lectius locals, també volem fomentar un instrument de participació ciutadana com és una assemblea oberta.

- versión castellano -
El BLOC-Compromís celebra este viernes 22 de junio la Asamblea del “18% Solidario”
El secretario local del BLOC-Compromís per Petrer, Miquel Campelllo, ha recordado a las ciudadanas y los ciudadanos de Petrer que “este viernes que 22 de junio, a las 17 horas, en el Centro Municipal Las Cerámicas, se celebrará la segunda edición de la Asamblea Abierta para decidir a que se destina el 18% solidario de las retribuciones del Grupo Municipal del BLOC-Compromís correspondientes a las nóminas de los meses de febrero a mayo”, que equivalen a 1.100 €.
Del mismo modo que ocurrió en la primera edición, todas las personas que asistan a la Asamblea Abierta podrán votar, asignando 1, 3 y 5 puntos a aquellas tres propuestas que consideren de mayor interés social. La más votada recibirá la asignación económica correspondiente.
Por el momento, seis son los colectivos que han presentado su candidatura para optar a la aportación del “18% Solidario”:
- Asociación de Amigos del Pueblo Saharaui.
- Asociación de Familiares de Enfermos Mentales de Elda, Petrer y Comarca.
- Asociación de Discapacitados y Enfermedades Raras “SENSE BARRERES”.
- Colectivo de Proyectos de Agrícultura Ecológica “MANOS A LA TIERRA”.
- Organización “RUMBO A GAZA”.
- Centro Atención Integral de Discapacitados “COCEMFE”.
Por último, desde el BLOC-Compromís, “esperamos la máxima participación por parte de la ciudadanía de Petrer, pues, además de mostrar un gesto solidario hacia a los colectivos locales, también queremos fomentar un instrumento de participación ciudadana como es una asamblea abierta”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada