dimarts, 11 de gener del 2011

David Navarro serà el candidat del BLOC de PETRER per a les pròximes eleccions municipals

Hui dimarts 11 de gener, el BLOC feia públic el nom del seu candidat per als pròxims comicis municipals del 22 de maig. El portaveu de la formació, Miquel Campello, abans d'anunciar el nom del alcaldable, ha destacat que el BLOC ha intentat per tots els mitjans, i fins l'últim moment, no fragmentar el vot progressista intentant arribar a un acord amb altres formacions afins, pero després de la negativa per part dels partits amb els quals s'han mantingut estos contactes – Els Verds i Esquerra Unida – la formació va decidir concórrer als comicis en solitari amb una llista formada per gent jove i decidida a millorar la situació actual de Petrer. Campello ha afegit que l'elecció del cap de llista ha partit d'un procés democràtic intern dut a terme per l'assemblea de la formació, la qual va triar per unanimitat David Navarro com a candidat del BLOC de PETRER.

A continuació, el candidat, David Navarro, que alhora és el secretari local d'esta força progressista, ha agraït la confiança que ha dipositat l'assemblea en ell, a pesar de la seua joventut, i ha manifestat davant els mitjans les directrius que seguirà el partit de cara a las pròximes eleccions indicant que "a diferència de la resta de formacions, volem incidir en un procés participatiu, és a dir, creem que les forces polítiques no han de ser clubs privats que es tanquen a determinades persones per la seua ideologia, i volem que la ciutadania prenga un paper protagonista amb les seues propostes i aportacions. Per això, des del BLOC convidem a les ciutadanes i ciutadans de Petrer que no ens etiqueten i pensen que pertanyem a una ideologia tancada, ja que volem ser una formació oberta i participativa a una ciutadania que vulga traslladar a l'Ajuntament unes idees de progrés, de convivència i preocupades per les qüestions socials de la població. En definitiva, fer una aposta intergeneracional i integradora per a un Petrer que ha de ser de totes i tots".

Navarro ha afegit en la seua intervenció que la seua formació es regirà en el marc de la flexibilitat i el pragmatisme, explicant que "som una candidatura jove i volem canviar la realitat que ens envolta, però per a això necessitem ser conscients dels problemes i preocupacions reals de tots els sectors de la població, des dels joves fins els més majors. La nostra intenció no es vendre fum, i més encara en el context actual de crisi econòmica que també estan patint les administracions més dèbils com són els ajuntaments".

Per últim, el candidat ha informat als mitjans de comunicació que la llista completa del BLOC de PETRER per a la pròxima cita electoral municipal es donarà a conéixer a finals del mes de març.

1 comentari:

  1. Me n'alegre molt que a Petrer se presente esta candidatura de gent jove disposada a millorar el poble i la qualitat de vida dels seus habitants. Sens dubte, se tracta d'un colp d'aire fresc molt necessari per fer despertar políticament i socialment Petrer. Una molt bona notícia. No vos podré votar perqué no estic empadronat a Petrer, però vos desitge molta sort!

    ResponElimina