diumenge, 16 de gener del 2011

El BLOC de PETRER comença la recollida de signatures per l'escolarització pública i gratuïta de la població infantil de 0 a 3 anys

Al llarg d'esta setmana, membres del BLOC de PETRER han eixit als carrer del poble per començar la recollida de signatures de la Iniciativa Legislativa Popular promoguda pel BLOC-Compromís, amb la qual es pretén crear una llei per escolaritzar les xiquetes i xiquets de 0 a 3 anys, únic sector de població que encara no té dret a l'escolarització de forma pública i gratuïta.

El dilluns 10 de gener, el BLOC va estar present al Mercat Central per impulsar la iniciativa i el dissabte 15 es va triar el Mercat de la Frontera per seguir donant a conéixer a la població esta proposta que s'està duent a terme per tot el territori valencià a càrrec dels col·lectius locals del BLOC i que, en el cas de recollir les 50.000 signatures necessàries, serà presentada al Ple del Consell de Les Corts Valencianes en els pròxims mesos.

A Petrer, la recollida de signatures tindrà lloc tots els caps de setmana de gener i febrer en distints punts de la població. D'esta manera s'intentarà apurar el termini de presentació de signatures, el qual finalitza la primera setmana de març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada