dijous, 17 de novembre del 2011

Coalició Compromís apostarà pels drets, la tolerància i les opcions lliures de les persones

- versió valencià -
Coalició Compromís ha presentat davant els mitjans l'última de les seues propostes abans de la cita electoral del 20N: "Viure en Pau", una iniciativa que pretén impulsar els valors del pacifisme i la democràcia. La proposta també va encaminada a reduir el gasto militar per a destinar-la a polítiques socials, per tal de viure en harmonia amb el planeta i el territori.
Així mateix, Compromís defensarà els drets personals i les llibertats individuals amb la igualtat home-dona. Apostaran pel laïcisme com a valor de convivència, per a, d'esta manera, viure en pau i llibertat les diferents opcions sexuals.
Explicació de com "Viure en Pau": http://explica.compromis.ws/pau/

- versión castellano -
Coalició Compromís ha presentado ante los medios la última de sus propuestas antes de la cita electoral del 20N: "Vivir en Paz", una iniciativa que pretende impulsar los valores del pacifismo y la democracia. La propuesta también va encaminada a reducir el gasto militar para destinarlo a políticas sociales, con el fin de vivir en armonía con el planeta y el territorio.
Asimismo, Compromís defenderá los derechos civiles y las libertades individuales, amb la igualdad hombre-mujer. Apostarán por el laicismo como valor de convivencia, para, de esta forma, vivir en paz y libertad las diferentes opciones sexuales.
Explicación de cómo "Vivir en Paz": http://explica.compromis.ws/pau/es/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada