dijous, 17 de novembre del 2011

Coalició Compromís proposa "Garantir el Benestar i la Dignitat"

- versió valencià -
Coalició Compromís ha presentat la seua última proposta abans de les eleccions generals del 20N: garantir el benestar i la dignitat mitjançant la solidaritat, és a dir, qui més té que més pague.
La coalició pretén lluitar contra el frau fiscal i reforma fiscal per un sistema més just i equitatiu, que ens iguale a la mitjana europea, i un canvi de model de desenvolupament orientat a la creació d'ocupació de qualitat, basada en la recerca i la innovació. També defensaran els serveis públics com a lluita per la igualtat i la justícia social, així com una educació de qualitat i universal en totes les etapes de la vida.
Per últim, aplicaran la llei de la dependència de manera integral, per tal de garantir la dignitat personal i també com a motor d'ocupació.
Explicació completa per a "Garantir el Benestar i la Dignitat": http://explica.compromis.ws/benestar/

- versión castellano -

Coalició Compromís ha presentado su última propuesta antes de las elecciones generales del 20N: garantizar el bienestar y la dignidad mediante la solidaridad, es decir, quien tiene más que pague más.
La coalició pretende luchar contra el fraude fiscal y reforma fiscal para un sistema más justo y equitativo, que nos iguale a la media europea, y un cambio de modelo de desarrollo orientado a la creación de empleo de calidad, basado en la investigación y la innovación. También defensarán de los servicios públicos como lucha por la igualdad y la justicia social, así como una educación de calidad y universal en todas las etapas de la vida.
Por último aplicarán la ley de la dependencia de manera integral para garantizar la dignidad personal y también como motor de empleo.
Explicació completa para  "Garantizar el Bienestar y la Dignidad": http://explica.compromis.ws/benestar/es/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada