dimecres, 9 de novembre del 2011

La diputada de Compromís, Mònica Oltra, comparteix café amb militants i simpatitzants del BLOC-Compromís per Petrer

- versió valencià -
Una coneguda cafeteria de la veïna localitat d'Elda va ser l'escenari de la tertúlia que va tenir lloc ahir dimarts 8 de novembre i que va comptar amb la presència de Mònica Oltra, així com de Mireia Mollà, ambdós diputades de Coalició Compromís.
Durant un café distés, militants i simpatitzants del BLOC-Compromís per Petrer i d'Equo Elda-Petrer, així com algunes ciutadanes i ciutadans anònims, van tenir l'oportunitat de preguntar a les diputades sobre diversos assumptes d'actualitat, així com de les espectatives de la coalició de cara als pròxims comicis del 20 de novembre. La sanitat, l'educació, la igualtat de gènere i la seguretat ciutadana van ser alguns dels temes que es van posar damunt la taula i que Mònica Oltra va anar desenvolupant al llarg de la vesprada.
Una vegada finalitzat l'acte, es va informar a totes i tots els presentes que el pròxim divendres 18 de novembre, a les 20:00 hores, tindrá lloc l'acte de tancament de campanya de Coalició Compromís per la circumscripció d'Alacant al Centre Cultural de Petrer, situat al carrer Sant Bartomeu.

- versión castellano -
Una conocida cafetería de la vecina localidad de Elda fue el escenario de la tertulia que tuvo lugar ayer martes 8 de noviembre y que contó con la presencia de Mònica Oltra, así como de Mireia Mollà, ambas diputadas de Coalició Compromís.
Durante un café distendido, militantes y simpatizantes del BLOC-Compromís per Petrer y de Equo Elda-Petrer, así como algunas ciudadanas y ciudadanos anónimos, tuvieron la oportunidad de preguntar a las diputadas sobre diferentes asuntos de actualidad, así como de las expectativas de la coalición de cara a los próximos comicios del 20 de noviembre. La sanidad, la educación, la igualdad de género y la seguridad ciudadana fueron algunos de los temas que se pusieron sobre la mesa y que Mònica Oltra fue desarrollando al largo de la tarde.
Una vez finalizado el acto, se informó a todas y todos los presentes que el próximo viernes 18 de noviembre, a las 20:00 horas, tendrá lugar el acto de cierre de campaña de Coalició Compromís por la circumscripción de Alicante en el Centro Cultural de Petrer, situado en la calle San Bartolomé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada