divendres, 4 de novembre del 2011

El BLOC-Compromís per Petrer comença la campanya per a les generals de Coalició Compromís a la localitat

- versió valencià -
Ahir dijous 3 de novembre, abans de la mitjanit, militants i simpatitzants del BLOC-Compromís per Petrer es reuniren en l'avinguda Joaquín Poveda de la localitat per començar la campanya electoral de Coalició Compromís per als pròxims comicis generals del 20 de novembre amb la tradicional enganxada de cartells.
A partir d'estos moments, seran diversos els actes electorals que durà a terme el col·lectiu per la població fins el 18 de novembre. Eixe mateix dia, tindrà lloc a Petrer el mitin de final de campanya dels candidats de Coalició Compromís per la circumscripció d'Alacant. Cal recordar que el regidor i portaveu municipal del BLOC-Compromís per Petrer, David Navarro, serà el número dos de la candidatura al Congrés per esta circumscripció. 
En paraules de David Navarro "iniciem la campanya amb la mateixa il·lusió amb la qual vam afrontar les passades eleccions municipals. Portem més d'un mes i mig visitant pobles i ciutats i les sensacions són molt positives. Ara, el nostre objectiu és poder arribar al Congrés per ser el nexe d'unió entre la ciutadania i les institucions amb propostes i iniciatives dirigides a donar veu i participació a les persones".

- versión castellano -
Ayer jueves 3 de noviembre, antes de medianoche, militantes y simpatizantes del BLOC-Compromís per Petrer se reunieron en la avenida Joaquín Poveda de la localidad para empezar la campaña electoral de Coalició Compromís para los próximos comicios generales del 20 de noviembre con la tradicional pegada de carteles.
A partir de estos momentos, serán varios los actos electorales que llevará a cabo el colectivo por la población hasta el 18 de novembre. Ese mismo día, tendrá lugar en Petrer el mitin de final de campaña de los candidatos de Coalició Compromís por la circumscripción de Alicante. Cabe recordar que el concejal y portavoz municipal del BLOC-Compromís per Petrer, David Navarro, será el número dos de la candidatura al Congreso por dicha circumscripción.
En palabras de David Navarro "iniciamos la campaña con la misma ilusión con la cual afrontamos las pasadas elecciones municipales. Llevamos mas de un mes y medio visitando pueblos y ciudades y las sensaciones son muy positivas. Ahora, nuestro objetivo es poder llegar al Congreso para ser el nexo de unión entre la ciudadanía y las instituciones con propuestas e iniciativas dirigidas a dar voz y participación a las personas".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada