dimarts, 21 de febrer del 2012

El BLOC-Compromís per Petrer condemna les càrregues policials en València i assistirà a la manifestació convocada a Elda

- versió valencià -
Els membres de BLOC-Compromís per Petrer volem mostrar la nostra absoluta repulsa davant dels atacs injustificables amb els quals la policia nacional està castigant els i les joves estudiants -molts dels quals encara són menors d'edat- arran de les protestes de l'Institut Joan Lluís Vives de València per les retallades portades a termes per la Generalitat en matèria d'educació.
Després de la corrupció i el saqueig constants, el partit que sustenta el Govern valencià s'ha superat a si mateix amb esta "nova" forma de governar, basada en la violència més depravada i fastigosa, amb cruels atacs a xics i xiques adolescents completament indefensos. Estes actuacions demostren fidelment que la democràcia és un concepte molt allunyat de la manera de fer d'eixe partit i d'alguns representants dels cossos de seguretat de l'estat.
Per això, des del BLOC-Compromís per Petrer, volem fer una crida a les petrerines i els petrerins perquè no ens mantinguem indiferents davant de la barbàrie que s'està perpetrant en la nostra terra. Hui són les i els joves de la Ciutat de València els qui estan rebent els colps, però ben prompte seran tots els nostres joves els qui seran la carn de canó d'estes retallades, d'estes reformes laborals i d'esta brutalitat policial.
Per últim, convidem tota la ciutadania a assistir a la manifestació convocada per l'Assemblea del Vinalopó Mitjà hui dimarts 21 de febrer, a les 20:00 hores, a la Plaça de la Constitució d'Elda (enfront de l'Ajuntament) per mostrar el nostre rebuig més sincer a la repressió policial que està patint el col·lectiu estudiantil pel simple fet de manifestar-se pacíficament en contra de les retallades en Educació practicades pel govern valencià del PP.

- versión castellano -
El BLOC-Compromís per Petrer condena las cargas policiales en Valencia y asistirá a la manifestació convocada en Elda
Los miembros de BLOC-Compromís per Petrer queremos mostrar nuestra absoluta repulsa ante los ataques injustificables con los que la policía nacional está castigando a las y los jóvenes estudiantes -muchos de los cuales todavía son menores de edad- a raíz de las protestas del Instituto Joan Lluís Vives de Valencia por los recortes llevados a cabo por la Generalitat en materia de educación.
Tras la corrupción y el saqueo constantes, el partido que sustenta el Gobierno valenciano se ha superado a si mismo con esta "nueva" forma de gobernar, basada en la violencia más depravada y asquerosa, con crueles ataques a xicos y xicas adolescentes completamente indefensos. Estas actuaciones demuestran fielmente que la democracia es un concepto muy alejado de la manera de hacer de ese partido y de algunos representantes de los cuerpos de seguridad del estado.
Por ello, desde el BLOC-Compromís per Petrer, queremos hacer un llamamiento a las petrerinas y los petrerins para que no nos mantengamos indiferentes ante la barbarie que se está perpetrando en nuestra tierra. Hoy son las y los jóvenes de la Ciudad de Valencia quienes están recibiendo los golpes, pero pronto serán todos nuestros jóvenes quienes serán la carne de cañón de estos recortes, de estas reformas laborales y de esta brutalidad policial.
Por último, invitamos a toda la ciudadania a asistir a la manifestación convocada por la Asamblea del Medio Vinalopó hoy martes 21 de febrero, a las 20:00 horas, en la Plaza de la Constitución de Elda (frente al Ayuntamiento) para mostrar nuestro rechazo más sincero a la represión policial que está sufriendo el colectivo estudiantil por el simple hecho de manifestarse pacíficamente en contra de los recortes en Educación practicados por gobierno valenciano del PP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada