dimarts, 7 de febrer del 2012

Miquel Campello, elegit per unanimitat secretari local del BLOC-Compromís per Petrer

- versió valencià -
Miquel Campello, auxiliar del Grup Municipal del BLOC-Compromís i número dos de la candidatura d'esta formació en les últimes eleccions municipals, va ser elegit secretari local del BLOC-Compromís per Petrer en el Congrés Local convocat el passat dissabte 4 de febrer al Centre Cultural de la nostra localitat.
Amb el suport unànime dels militants del BLOC que van assistir a esta convocatòria, es va elegir també la primera Executiva Local que tindrà este partit polític a Petrer. La missió d'este òrgan serà millorar la vertebració del col·lectiu local liderat per Miquel Campello i donar suport a les tasques d'oposició municipal que porta a terme el regidor David Navarro a l'Ajuntament de Petrer.
A més de Campello, l'Executiva tindrà altres nou membres:
  • Reme Millà, mestra de primària i especialista en Pedagogia Terapèutica, com a secretària d'àrea de Cultura i Ecologia Política;
  • Javi Buendía, enginyer industrial especialitzat en electrònica i mecànica, com a secretari d'àrea d'Esport;
  • Eloïsa López, mestra de primària, com a secretària d'àrea d'Educació, Igualtat i Participació Ciutadana;
  • Ernest Brotons, tècnic forestal i treballador de la indústria, com a secretari d'àrea de Treball;
  • Cristina Vicedo, llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i diplomada en Ciències Empresarials, com a secretària d'àrea de Finances;
  • David Sellés, estudiant d'últim curs de Batxillerat, com a secretari d'àrea de Dinamització;
  • Àngela Varea, treballadora del tercer sector, com a secretària d'àrea de Pau i Solidaritat;
  • Enric Navarro «Catxap», estudiant de magisteri, com a secretari d'àrea de Joventut i secretari local del BLOC JOVE;
  • David Navarro, llicenciat en Traducció i Interpretació i estudiant de postgrau, com a secretari d'àrea de Política Institucional, consistent a traslladar els posicionaments del BLOC de Petrer a l'Ajuntament i, a través dels diputats del BLOC-Compromís, també a les Corts Valencianes i les Corts Generals.
A més de l'elecció de l'Executiva Local, el Congrés Local del BLOC-Compromís per Petrer va aprovar la creació d'un Consell Assessor format per especialistes en diferents matèries que de forma altruista estiguen disposats a, com indica la denominació mateixa, assessorar al col·lectiu i al grup municipal en qüestions tècniques. Encara que la configuració d'aquest Consell no s'ha tancat, el BLOC ja ha anunciat que en formaran part, entre d'altres, Brauli Montoya, catedràtic de Filologia de la Universitat d'Alacant; Paco Portillo, enginyer industrial especialitzat en energies renovables i Daniel Climent, enginyer de Camins, Canals i Ports.
D'altra banda, també es va aprovar el sistema de votació amb el qual la ciutadania de Petrer podrà triar en l'Assemblea Oberta del proper divendres 17 de febrer -a les 18 hores al Centre Municipal de “les Ceràmiques”- a què es destinen els 280 € corresponents a la primera edició del 18% solidari del BLOC. En este sentit, el nou secretari local, Miquel Campello, ha recordat que «les veïnes i els veïns de Petrer encara estan a temps de fer-nos arribar propostes per correu electrònic a bloc@petrer.es o adreçat-se al Grup Municipal a l'Ajuntament». Campello ha informat que serà també el dia 17 quan es publique el primer esborrany del Codi Ètic amb què s'autoregularà el Grup Municipal.
Por últim, Miquel Campello ha agraït el suport unánime de les companyes i els companys i ha declarat que considera «un repte i una gran responsabilitat gestionar un col·lectiu com el del BLOC-Compromís per Petrer, liderant a més la primera Executiva Local del nostre partit». Per part de David Navarro, el fins ara secretari local va manifestar que «no era bo que una sola persona acumulara tants càrrecs diferents, així que esta renovació era necessària». Així mateix, Navarro va afegir que «el meu compromís amb el BLOC continua sent el mateix: com a regidor continuaré treballant per Petrer des de l'oposició municipal, càrrec que compatibilitzaré amb la responsabilitat de ser secretari comarcal del partit».

- versión castellano - 
 Miquel Campello, elegido por unanimidad secretario local del BLOC-Compromís per Petrer
Miquel Campello, auxiliar del Grupo Municipal del BLOC-Compromís y número dos de la candidatura de esta formación en las últimas elecciones municipales, fue elegido secretario local del BLOC-Compromís per Petrer en el Congreso Local celebrado el pasado sábado 4 de febrero en el Centro Cultural de nuestra localidad.
Con el apoyo unánime de los militantes del BLOC que asistieron a esta convocatoria, se eligió también la primera Ejecutiva Local que tendrá este partido político en Petrer. La misión de este órgano será mejorar la vertebración del colectivo local liderado por Miquel Campello y apoyar la labor de oposición municipal que realiza el concejal David Navarro en el Ayuntamiento de Petrer.
Además de Campello, la Ejecutiva contará con otros nueve miembros:
  • Reme Millà, maestra de primaria y especialista en Pedagogía Terapéutica, como secretaria de área de Cultura y Ecología Política;
  • Javi Buendía, ingeniero industrial especializado en electrónica y mecánica, como secretario de área de Deporte;
  • Eloísa López, maestra de primaria, como secretaria de área de Educación, Igualdad y Participación Ciudadana;
  • Ernest Brotons, técnico forestal y trabajador de la industria, como secretario de área de Trabajo;
  • Cristina Vicedo, licenciada en Administración y Dirección de Empresas y diplomada en Ciencias Empresariales, como secretaria de área de Finanzas;
  • David Sellés, estudiante de último curso de Bachillerato, como secretario de área de Dinamización;
  • Ángela Varea, trabajadora del tercer sector, como secretaria de área de Paz y Solidaridad;
  • Enric Navarro «Catxap», estudiante de magisterio, como secretario de área de Juventud y secretario local del BLOC JOVE;
  • David Navarro, licenciado en Traducción e Interpretación y estudiante de postgrado, como secretario de área de Política Institucional, consistente en trasladar los posicionamientos del BLOC de Petrer al Ayuntamiento y, a través de los diputados del BLOC-Compromís, también a Les Corts Valencianes y las Cortes Generales.
Además de la elección de la Ejecutiva Local, el Congreso Local del BLOC-Compromís per Petrer aprobó la creación de un Consejo Asesor formado por especialistas en distintas materias que de forma altruista estén dispuestos a, como su propio nombre indica, asesorar al colectivo y a su grupo municipal en cuestiones técnicas. Aunque la configuración de dicho Consejo no se ha cerrado, el BLOC ya ha anunciado que formarán parte de él, entre otros, Brauli Montoya, catedrático de Filología de la Universidad de Alicante; Paco Portillo, ingeniero industrial especializado en energías renovables y Daniel Climent, ingeniero de Caminos, Canales y Puertos.
Por otra parte, también se aprobó el sistema de votación con el que la ciudadanía de Petrer podrá elegir en la Asamblea Abierta del próximo viernes 17 de febrero -a las 18 horas en el Centro Municipal de “Las Cerámicas”- a qué se destinan los 280 € correspondientes a la primera edición del 18 % solidario del BLOC. En este sentido, el nuevo secretario local, Miquel Campello, ha recordado que «las vecinas y los vecinos de Petrer aún están a tiempo de hacernos llegar propuestas por correo electrónico a bloc@petrer.es o dirigiéndose al Grupo Municipal en el Ayuntamiento». Campello ha informado de que será también el día 17 cuando se publique el primer borrador del Código Ético con el que se autorregulará el Grupo Municipal.
Por último, Miquel Campello ha agradecido el apoyo unánime de sus compañeras y compañeros y ha declarado que considera «un reto y una gran responsabilidad gestionar un colectivo como el del BLOC-Compromís per Petrer, liderando además la primera Ejecutiva Local de nuestro partido». Por su parte, el hasta ahora secretario local David Navarro manifestó que «no era bueno que una sola persona acumulara tantos cargos distintos, así que esta renovación era necesaria». Asimismo, Navarro añadió que «mi compromiso con el BLOC sigue siendo el mismo: como concejal seguiré trabajando por Petrer desde la oposición municipal, cargo que compatibilizaré con la responsabilidad de ser secretario comarcal del partido».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada